Bildbomb

Halloj ;D Här kommer en bild bomb xD Fast det blir inte jätte många bilder direkt... :p
vcxxcvcv
dg
gh
ddd
ddd

inget internet

Morsning Korsning
Har inte kunnat blogga på hela dagen pga. att internet inte har funkat men nu, nu jävlar funkar det! :)

Det var ingen som kunde komma och hämta mig hos Pappa idag så kunde inte rida överhuvudtaget men farmor och farfar skulle vara hemma i morron så de skulle kunna hämta mig. Lite jobbigt att ha en allergisk mamma när det blir sådär men mamma hade endå inte kunnat skjutsat mig idag. Hon åkte på dans igår kväll och sov sedan över hos sin vänn och idag har hon varit på Ikea hela dagen. Har fått varit hundvakt ett bra tag nu men har inget emot det! :)


Är med Michelle och Michaela!

Hallojsan! ;D Just nu sitter jag och chillar med Michelle och Michaela vi ska snart kolla på gladiatorerna :D Sen ska vi dygna ;DDD (va uppe hela natten) ;) Kolla Michaela's blogg www.michaelakarlssons.devote.se ;D
Hejdå :D

Söt som socker




''Uppfinnaren'' till orden?

HejHej :)
Åh, läste nyss en blogg där det verkade som att det var nån tjej som tror hon kommit på massa med olika ord/sammanhang (som funnits hur länge som helst), har läst bloggen ett tag och tycker varje inlägg är lika kul med sina små ''misstag''.
Tycker att ungar som säger: ''Jag började med att säga så, jag kom på det'' eller ''När jag började säga så började alla andra också säga så'' och tror helt seriöst att det var dom som kom på orden när det verkligen inte är det - de är så söta och irriterande på samma gång :p
Tex. Jag praoade på ett lågstadium en gång och så sa jag typ lol eller omg till nått och då kom det en unge och bara: ''min brorsa var den som började att säga Lol/Omg av alla i hela världen!'' Hahah, Så sött och irriterande på samma gång.


Nya hörlurar! :D

Halloj! ♥
Jag har inte ridit på år och dar känns det som och det är jätte tråkigt :/ Saknar verkligen att rida.. Men får väl hoppas att jag rider i helgen! Nu till rubriken :D Jag ar fått nya hörlurar :D Dom är as snygga och as bra :D Här kommer lite fina bilder jag har fotat! Det är därför ©alla bilder!
vcxxcvcv
ddd
ddd

Det blev små ändringar

God kväll
Det blev några småändringar på träningen, ingen dressyr utan hoppning och det var en fett kul övning! Seramis var helt otroligt duktig och gjorde allt jag bad om :)
Första gången jag red Seramis hemma :)

Träning

Hello World!
Om ungefär 3 timmar börjar min träning, vi skulle köra lite dressyr idag, skojj. Tänkte att jag skulle slänga in ett litet blogg-inlägg innan jag sticker ut till stallet och mockar och gör iordning min häst :)
Kastar in en liten bild på min fasters häst och mig :)

Längesen

Hejsan svejsan! Nu var det längesen jag bloggade ;/ Men här kommer ett inlägg! :D Idag har jag varit i skolan vi slutade tidigt idag kvart över 1 istället för 3 gud vad skönt det va ;o Här kommer lite bilder ochså ;D
dfs
ddd

Otroligt fina videor!

JAG RYSER



Kaaaaallt!

Hejsan Svejsan alla glada! :)
Har nyss kommit in från en ridtur på Min egna häst och pappas Nordis ^^
- Jag bestämde mig att hoppa lite Med min häst Seramis idag eftersom vi ska på dressyrträning i morron. Hoppningen på honom gick riktigt bra förutom de två gångerna han tog bettet och galopperade mot hindrena i 10000km/h och hoppade lika duktigt som alltid! Trodde jag skulle dö de båda gångerna, men icke sa nicke! Efter många volter och nedjobbning kunde han hoppa hindrena i vanligt tempo utan att rusa som en galning.
Pappas Nordis Jonita gick det också bra med. Hon har inte blivit riden på aslänge pga. tidsbrist och hennes ''skötare'' slutade helt plötsligt att komma och rida. Men idag tog jag tummen ur röven och stack ut med henne! HELT OTROLIG var Jonita idag. Annars brukar hon vara envis och bara bocka och slänga med huvudet när jag säger till henne att göra något men idag så löd hon minsta vink! Tror hon bara var så jävla glad för att äntligen få komma ut och rida lite :) Red barbacka också, helt underbart att få värma benen för en liten stund ;)
Gammal bild på Jonita sedan förra vintern, efter att våran fölis hade åkt till min Faster :)



Barbackahoppning



Har en sånn jävla lust att hoppa barbacka nu .. :o


Start av Cecilia!

Hej :)
Välkommen till denna nystartade blogg! Vi som kommer blogga heter Cecilia och Alma :) Ni kommer få följa våra liv som ryttare och även våra vardags liv och annat smått och gott ^^
// Cecilia/Cizzi ♥
ddCizzi
Ursäkta att den är vriden men aja ;p Orkade inte ändra !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0